Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare excelentă pentru tânărul polițist din Constanța. Banii pentru operație au fost strânși

ro

24 Apr, 2023 10:40 1278 Marime text

UPDATE! Primul pas a fost făcut: cu ajutorul dvs. s-a strâns suma pentru operație. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul și mobilizarea rapidă! Cu siguranță va urma un drum lung și cheltuieli pe măsură, dar vă vom ține la curent. Sperăm ca după operație să revenim cu vești cât mai bune!, anunță reprezentanții Poliției. 

Apel umanitar 

Sănătatea este comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut. De cele mai multe ori o pierdem atunci când ne așteptăm mai puțin și sprijinul celor din jur este cel mai important factor în recuperarea acesteia. Ceea ce părea un simplu control oftalmologic, s-a dovedit a fi începutul unui drum sinuos și imprevizibil în lupta pentru viață.

În urma unor investigații amănunțite, colegul nostru, agentul principal Bădiță Florin-Marius, în vârstă de 26 de ani, încadrat la Serviciul de Transporturi Maritime Constanța a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală difuză, dispersată fronto-temporo-insular stânga., au precizat membrii Poliției. 

Pentru a se bucura în continuare de viață, acesta trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale riscante, în stare de veghe, în Franța. Având în vedere costul ridicat al intervenției cât și costurile necunoscute post-operatorii pentru recuperare, vă rugăm să îl ajutați benevol, cu contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN RO47 RNCB 0206 1577 0384 0001 deschis la BCR, titular Bădiță Florin-Marius sau Revolut 0722655824

Fiind la început de drum, acesta are nevoie de un efort colectiv pentru a reuși să depășească această etapă care va face loc unui parcurs firesc al vieții.

Sperând că acest apel va trezi în sufletele și inimile dumneavoastră un sentiment de compasiune și camaraderie, vă mulțumim anticipat și suntem recunoscători pentru orice ajutor! Pentru cine nu are posibilitatea financiara de a ajuta va rog sa distribuiți postarea., au mai precizat colegii tânărului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii