Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar Fetița unui pompier de la ISU Dobrogea are nevoie de ajutor (GALERIE FOTO)

ro

03 Dec, 2021 11:20 2185 Marime text
Fetița unui pompier de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța are nevoie de ajutor pentru a trata o tumoră pe creier. 

Din păcate, în România familia fetiței de 11 ani a primit un verdict crunt. Cadrele medicale i-au dat 0 șanse de supraviețuire. 


Părinții au cerut ajutorul cadrelor medicale din Turcia de unde au aflat că o operație efectuată de urgență îi poate salva viața. 


Din păcate, pentru a efectua această intervenție chirurgicală care îi poate salva viața Anei Maria, părinții au nevoie de aproximativ 15000 de euro. 


Cei care vor să ajute familia Anei Maria potr contribui cu sume de bani pe care le pot depune în următorul cont: 


Beneficiar cont: Cristina Stase
Nr Cont donații:
RO38RZBR0000060010388700


Redăm postarea de pe Facebook a Ancăi Chiriță, colegă cu mama fetiței de 11 ani: 

„Ea este Ana Maria, are 11 ani și este fetița colegei mele pompier.

Până mai ieri era un copil vesel,cu zâmbetul pe buze...dar din păcate zâmbetul i-a dispărut..tumora care a pus stăpânire pe creierașul ei este cea care nu numai că îi răpește zâmbetul și copilăria dar îi răpește și dreptul la viață.

În Romania din păcate părinților li s-a explicat că șansele de supraviețuire sunt egale cu 0, astfel încât au căutat și găsit o ultimă speranță, o operație urgentă la o clinică din Turcia care îi poate salva viața Anei!!

De aici știți deja ce urmează,avem nevoie in primul rând de ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor dar și de ajutorul vostru pentru a strânge suma de bani(specificată in proformă) necesară operației în sine .

Sumele specificate de clinică în proformă sunt estimative și minime, zilele de spitalizare pot varia în funcție de modul in care Ana se va putea recupera.

Toate datele precum și numărul de cont pentru donații le găsiți mai jos.

Orice sumă, cât de mică ar fi ea contează enorm de mult !!!!

Pe această cale îmi rog din toată inima toți prietenii, fie ei doar virtuali, să facem tot posibilul ca sănătatea Anei să fie miracolul acestui Crăciun!!!

Cât de curând vor exista și urne pentru colectarea donațiilor in incinta câtorva magazine din orașul Medgidia, vă voi ține la curent in privința locațiilor.

Beneficiar cont: Cristina Stase
Nr Cont donații:
RO38RZBR0000060010388700
Dumnezeu să vă binecuvânteze!!!“



UPDATE: OFICIAL DE LA ISU DOBROGEA 


Un salvator are nevoie de ajutorul nostru!

Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii.

Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristandu-se pentru suferințele lor.

Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt de ajuns.

Un caz de maxim dramatizm al suferinței este și cel al colegei noastre plt.maj. Cristina Stase, subofiter operativ în cadrul Detasamentului de Pompieri Medgidia.

Ea lupta pentru viata propriului copil, care are nevoie de o interventie neurochirurgicala în Turcia, iar pentru aceasta interventie este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor.

În urma cu o saptamana, Ana Maria, în varsta de 11 ani, a fost diagnosticata cu o tumoră cerebrală, iar viața ei este în pericol.

Având in vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, facem un călduros apel pentru sprijinirea părinților si acordarea unei șanse la viața normală a acestui copil

Contribuțiile bănești pot fi depuse in conturile:
RON - Banca Raiffeisen
RO38RZBR0000060010388700 - Cristina Stase
RON - Banca Transilvania
RO41BTRLRONCRT0V25457801 - Pana Mariana
EUR - Banca Transilvania
RO26BTRLEURCRT0V25457801 - Pana Mariana
Orice sumă contează!

Sursa foto: ARhiva ZIUA de Constanța și Facebook/Anca Chiriță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii