Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente pe durata a şapte zile Spectacole, concursuri şi artişti de renume la Zilele Oraşului Cernavodă (document)

ro

09 Aug, 2013 00:00 2601 Marime text
Oraşul Cernavodă se pregăteşte de sărbătoare. La fel ca în anii trecuţi, aniversarea Zilelor Oraşului Cernavodă are loc în preajma sărbătorii închinate Sfintei Maria. Programul de sărbătoare cuprinde atât activităţi culturale şi sportive, cât şi spectacole și concursuri.
Manifestările dedicate Zilelor Oraşului Cernavodă se vor desfăşura pe stadionul Ideal din localitate, timp de o săptămână, în perioada 12-18 august. În primele patru zile de spectacole, pe scenă vor urca artişti locali, dar şi membrii ansamblului folcloric Mugurelul şi cei ai trupei de dans Audeo.
Tot în cadrul primelor zile de spectacol, Casa de Cultură I.D. Chirescu din Cernavodă va găzdui ceremonia Nunta de aur, dedicată celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pe lângă premii în bani vârstnicii vor avea parte şi de câteva surprize din partea administraţiei locale din Cernavodă.

În centrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Cernavodă va sta anul  acesta campania de promovare şi dezvoltare a turismului în oraş. Cernavodenii vor putea astfel afla despre obiectivele principale care vor fi incluse în circuitul turistic al oraşului. Printre acestea se numără mormântul de la Hinog, Cetatea Axiopolis, Crama Murfatlar, Podul Anghel Saligny, Zona Fosilieră sau adăpostul pentru animale Save The Dogs. Cernavodenii vor avea ocazia să vizualizeze clipuri de prezentare ale principalelor obiective turistice. Printre artiştii consacraţi care vor urca pe scena în zilele de joi, vineri sâmbătă şi duminică se află Andreea Balan, Puya şi Like Chocolate.

„În cele 7 zile de sărbătoare nu vor lipsi nici obişnuitele standuri cu produse tradiţionale, jucării şi artizanat. Pe lângă spectacole, locuitorii se vor putea relaxa la terasele special amenajate pentru sărbătoare şi pentru amatorii de grătare şi de băuturi reci. Administraţia publică locală din Cernavodă pregăteşte şi alte surprize cernavodenilor, care vor ieşi în acest an să petreacă câteva zile de relaxare pe stadionul Ideal în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului”, se arată într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii