Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trucul care arată că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile. V-ar mira să existe situații similare și pe litoralul românesc? (video)

ro

22 Oct, 2016 03:35 4932 Marime text
Pe 13 septembrie anul acesta, programul de televiziune Inside Edition a prezentat, pe canalul său de YouTube, preluat, ieri, de Agerpres, un videoclip care arată că nu toate hotelurile sunt atât de riguroase pe cât ne-am aștepta când este vorba despre curățenie.
 
Prin filmulețul care are deja peste 2,3 milioane de vizualizări, se prezintă trucul care constă în a însemna cearșafurile cu cerneală invizibilă și a rezerva aceeași cameră sub alt nume în ziua următoare, pentru a vedea dacă se schimbă așternutul sau se lasă cel folosit.
 
După cum se poate vedea în videoclip, trei dintre cele nouă hoteluri în care s-a aplicat trucul nu au schimbat așternutul de la un turist la celălalt. Un procentaj cu siguranță alarmant, mai ales având în vedere faptul că unele dintre hotelurile în cauză se lăudau că primiseră numeroase premii și distincții acordate numai celor mai bune localuri din clasa lor.
 
Explicațiile oferite de responsabilii hotelurilor nu sunt convingătoare. Toți se arată surprinși de această descoperire și afirmă că sunt foarte exigenți în materie de curățenie și igienă, subliniind că este vorba de un episod punctual și că nu știu din ce cauză nu au fost schimbate cearșafurile. În același timp, dau asigurări că vor acționa imediat pentru a rezolva problema.
 
Cotidianul spaniol recomandă ca, dacă turistul are vreo suspiciune, data viitoare când va dormi departe de casă, indiferent în ce țară se va afla, să spulbere orice îndoială solicitând la recepția hotelului un așternut curat. Schimbându-l singur, va ști cu siguranță că nimeni nu l-a folosit noaptea trecută.

Întrebare: v-ar mira să existe astfel de situații si în România, și pe litoaralul românesc?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii