Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:27 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Cele mai așteptate filme ale sfârșitului de an

ro

17 Oct, 2015 11:41 1227 Marime text


Pentru unii vremea mohorâtă e semn de niscaiva somn sau mă rog, ceva hârjoneală prin cearșafuri, ce se lasă uneori cu multiplicare de ADN. Pentru alții însă, norii bacovieni sunt semn de mers la cinema. Ceva filme bune rulează acum prin sălile din țară, daaaar trailerele care anunță premierele pentru lunile următoare sună și mai bine.

Cum mare lucru din anul ăsta nu prea mai e (mâine-poimâine Fuego se pune pe treabă și împodobește bradul), am aruncat un ochi pe IMDB, pe lista filmelor îndelung așteptate de fanii din întreaga lume, cu care vom încheia anul 2015. Așa s-a născut un nou clasament. Așadar, citiți mai jos Top 5 cele mai așteptate filme ale sfârșitului  de an.

Locul 5 - The Peanuts Movie
Premieră internațională: 6 Noiembrie 2015Copiii mici și mari, sunt așteptați la cinema pentru prima întâlnire 3 D cu Snoopy și Charlie Brown. The Peanuts Movie marchează 65 de ani de la prima apariție a comicurilor cu simpaticul cățel. În producția ce va fi lansată în luna Noiembrie îl vom vedea pe Charlie (prietenul uman al lui Snoopy) pornind într-o nouă călătorie, ce îi va schimba cu totul viața. Descris ca tipul acela, care dat afară pe ușă, intră din nou, pe fereastră, Charlie reprezintă tabloul ideal al perseverenței. Creatorii filmului au vrut ca mesajul să fie tocmai ăsta: în viață, de multe ori, nu câștigă cel mai talentat sau cel mai bine pregătit, ci cel mai perseverent. O lecție veche, minunată, transpusă pe marile ecrane, cu ajutorul tehnicii moderne. Dacă mergeți la cinema îl veți vedea pe Snoopy reconstruit cu ajutorul tehnicii CGI. Un facelift care a fost supravegheat îndeaproape de fiul celui care a desenat comicurile originale (Charles Schultz-mort în 2006), asigurându-se astfel că personajul animat nu își pierde niciunul dintre atributele sale, în călătoria spre sălile de cinema.

Locul 4 - Sisters
Premieră internațională: 18 Decembrie 2015Le iubești pe actrițele Tina Fey și Amy Poehler separat? Sunt șanse mari să le iubești și mai tare după ce le vezi jucând într-un film împreună! Ai ocazia să faci asta chiar la finalul anului 2015, când are premiera Sisters (botezat inițial The Nest). Sinopsisul filmului este simplu: două surori, cu personalități diferite, una foarte copilăroasă (Tina Fey) și o alta trecută deja prin greutățile vieții (Amy Poehler) plănuiesc o ultimă petrecere în casa unde au crescut, înainte ca părinții lor să vândă proprietatea. O comedie așteptată de toți cei obișnuiți cu umorul SNL (Saturday Night Live, emisiune unde ambele actrițe au apărut), dar și de fanii care iubesc mai ales comedia de limbaj.

Locul 3 - The Hunger Games: Mockinjay, Part 2
Premieră internațională: 20 Noiembrie 2015Continuarea pe: blog.umblat.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii