Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Downstream comercializează roviniete în staţiile proprii

ro

07 Nov, 2013 00:00 4043 Marime text
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a inclus vânzarea de roviniete în serviciile oferite în toate staţiile proprii, începând cu data de 1 noiembrie 2013.
 

Tariful de utilizare a reţelei de drumuri poate fi achitat în cele 130 de benzinării Rompetrol situate în toată ţara, inclusiv în cele 4 puncte de distribuţie Litro aflate la km 88 şi km 139 pe autostrada Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri de mers. Pentru localizarea rapidă a staţiilor din reţeaua de distribuţie, Rompetrol a dezvoltat pe site-ul propriu www.rompetrol.ro o facilitate care permite planificarea celei mai bune rute de mers, precum şi identificarea celor mai apropiate staţii care fac parte din lanţul de distribuţie: Rompetrol, Partener Rompetrol şi Expres, însoţite de descrierea produselor şi serviciilor oferite de fiecare.

Compania a dezvoltat şi o aplicaţie compatibilă cu sistemele Android şi IOS, care permite o navigare uşoară pe site-ul companiei şi identificarea rapidă a informaţiilor căutate, promoţii, servicii/produse noi, informaţii generale despre companie. În septembrie, compania a lansat noul concept al staţiilor de distribuţie, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei situate în localitatea Otopeni. Cu un design premium, această staţie defineşte noul standard de calitate a reţelei Rompetrol şi asigură un cadru modern pentru produsele realizate la Petromidia, cea mai mare şi modernă rafinărie locala şi din Europa de Sud-Est. În afară de produsele şi serviciile deja existente în reţeaua Rompetrol, noile staţii sunt caracterizate prin schimbarea elementelor de identitate vizuală (logo) a Grupului Rompetrol, printr-un ambient distinct, care include o arhitectura moderna şi o reorganizare a spaţiului interior şi prin calitatea materialelor şi a finisajelor alese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii