Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Rafinare SA a solicitat acord de mediu pentru construirea unei conducte de racordare la Făclia, județul Constanța

ro

01 Mar, 2024 17:00 854 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă că  Rompetrol Rafinare SA a solicitat acord de mediu pentru proiectul care prevede construirea unei conducte de racordare la Făclia.
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 
Rompetrol Rafinare SA intenționează să construiasă o conductă de racordare la Făclia, motiv pentre care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului emiterea acordului de mediu.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire conductă de racordare la Făclia“, propus a se amplasa în orașul Năvodari, b-dul Năvodari nr. 215, nr. cadastral 101510, 101511, 101516, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului: Rompetrol Rafinare SA, cu adresa în orașul Năvodari, b-dul Năvodari nr. 215. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre Rompetrol Rafinare SA

 
Potrivit Termene.ro, Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în anul 1992, are sediul social în Năvodari, se ocupă de fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului.
 
Pentru anul 2022,compania cu 1.074 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 23.026.777.606 lei și un profit de 666.277.159 lei.
 
Conform sursei citate, Rompetrol Rafinare SA este controlată de acționarii KMG International N.V., din Țările de Jos, cu 48,1136%, Statul Român reprezentat de Ministerul Energiei, cu 44,6959%, și o Listă de acționari.
 
Ca administratori apar: Batyrzhan Tergeussizov, Meshitbay Zhamilya, Mikulich Tamila, Saragea Constantin, Stănescu Nicolae Bogdan Codruț, Steriopol Bogdan-Catalin, Tohănean Adrian.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Constanța: Reparații la instalația MHC, efectuate de Rompetrol Rafinare. Documentația, depusă la Mediu
 
Curtea de Apel Constanța. Rompetrol Rafinare câștigă, pe fond, procesul cu Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii