Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Rafinare SA anunță noi investiții pentru care a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

ro

17 Mar, 2024 11:05 613 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă că Rompetrol Rafinare a solicitat acord de mediu pentru un proiect.
  • Este vorba despre transformarea cazanului existent cu boiler din cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă.


Rompetrol Rafinare SA a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul care prevede transformarea cazanului existent cu boiler din cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Transformarea cazanului existent 138F - H4 cu boiler din cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă pentru operare continuă cu debit minim de 35 T/H, 36barg și 360 gradul C“, propus a fi amplasat în orasul Năvodari, B-dul Năvodari nr. 215, nr. cadastral 101519.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului Rompetrol Rafinare SA, cu sediul în orașul Năvodari, B-dul Năvodari nr. 215.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.


Despre Rompetrol Rafinare SA
 
 
Potrivit Termene.ro, Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în anul 1991, are sediul social în Năvodari, se ocupă de fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului.
 
Pentru anul 2022, compania cu 1.074 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 23.026.777.606 lei și un profit de 666.277.159 lei.
 
Conform sursei citate, Rompetrol Rafinare SA este controlată de acționarii KMG International N.V., din Țările de Jos, cu 48,1136%, Statul Român reprezentat de Ministerul Energiei, cu 44,6959%, și o Listă de acționari.

Ca administratori apar: Batyrzhan Tergeussizov, Meshitbay Zhamilya, Mikulich Tamila, Saragea Constantin, Stănescu Nicolae Bogdan Codruț, Steriopol Bogdan-Catalin, Tohănean Adrian.

Rompetrol Rafinare SA este acționar în: Rompetrol Petrochemicals SRL,  Rom Oil SA, ROMPETROL Downstream SRL,  Rompetrol Quality Control SRL,  Rompetrol Logistics SRL, Rompetrol Logistics SRL.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.

Citește și:

Investiții pe Platforma Rompetrol Rafinare în interiorul instalației de Hidrofinare Petrol Reactor

Rompetrol Rafinare SA a solicitat acord de mediu pentru construirea unei conducte de racordare la Făclia, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii