Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupul moralist Liviu Mocanu, din concediu in concediu

ro

27 Oct, 2009 21:34 5513 Marime text
liviu_mocanu_04.jpgCasa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa are, în continuare, atât un şef interimar, cât şi unul demis, care şi-a prelungit concediul medical.

Dacă directorul de contractări, Nicolae Belu, a luat frâiele CJAS până la sosirea ordinului de numire în funcţie a viitorului preşedinte-director Daniel Learciu, fostul şef al instituţiei, dr. Liviu Mocanu, încă nu renunţă la scaunul său.

Acesta a fost în concediu medical de pe 21 octombrie până pe 27, însă directorul executiv Marinel Ciobanu a confirmat, ieri, prelungirea concediului până pe 31 octombrie.

În cursul zilei de ieri urma ca şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate să fie informată de acest lucru. Şi, dacă tot sunt la modă concediile medicale printre directorii demişi, iată ce ne spunea însuşi Liviu Mocanu, în urmă cu câteva săptămâni, despre cum sunt controlate îmbolnăvirile subite: „CJAS controlează doar adeverinţele medicale în astfel de cazuri. Dacă sunt bine completate sau chestiuni de genul acesta.

liviu_mocanu_02.jpgNicidecum veridicitatea diagnosticului. Sarcina aceasta aparţine Colegiului Medicilor". Mai mult decât atât, Mocanu ne explica faptul că asemenea practici, de intrare în concediu medical înainte de demitere, sunt la modă din anii '90 încoace şi nu aparţin unui singur regim sau partid. Se pare că Liviu Mocanu a vrut, ca de fiecare dată, să fie în trend şi nu se poate dezlipi de concediul medical, mai ales acum, că i s-a găsit un înlocuitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii