Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fii bun! Fii și tu un moș Crăciun!“ Asociația Suflete Deschise și Arimex Comexim 2000 SRL au împărțit daruri celor nevoiași

ro

23 Dec, 2016 00:00 2202 Marime text
Apelul lansat de Asociația Suflete Deschise și societatea Arimex Comexim 2000 SRL nu a rămas fără ecou. Mai multe familii necăjite din Constanța au primit o mână întinsă de la semenii lor. Buni samariteni au fost Dobrogea Grup SA, Unilever South Central Europe, Delaco Distribution SA, Sole Mizo România SA, SC Moara Paste Băneasa SA, SC Macromex SRL, Ella Glob SRL, care au umplut cu bunătăți sacul lui Mos Crăciun. Moșul a poposit cu sacul plin la persoanele aflate în dificultate, la oamenii străzii, fără adăpost, dar și la persoanele cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Constanţa.
 
Ajutat de voluntari ai Asociației Suflete Deschise și însoțit de preotul Cristea Gigi, Moșul a poposit și la Centrul de Îngrijiri și Asistență Poarta Albă, aducând daruri, bucurie și zambete celor 100 de vârstnici.
 
„Și, acum, ca odinioară în Betleem, Hristos vine tainic la noi și prin chipurile smerite ale oamenilor fără adăpost, ale copiilor și bătrânilor abandonați, ale săracilor și bolnavilor, ale oamenilor singuri și întristați, flămânzi și neajutorați. Într-o lume care trăiește sub semnul tristeții, a răutății și a violenței, în care întâlnești atâtea ziduri despărțitoare dintre frații de aceeași mamă, dintre soți, dintre părinți și copii, dintre bogați și săraci, dintre politicieni și popor, dintre preoți și credincioși, singura soluție salvatoare este să-L primim pe Hristos în sufletul nostru. Primindu-L, pacea şi liniștea ne vor călăuzi și ne vor încălzi inimile. Vom putea dărui la rândul nostru cel mai frumos, cel mai mare dar pe care îl poate oferi un om altui om - prezenţa iubitoare Pe lângă aceasta orice altceva, oricât de costisitor și de frumos ar fi, nu înseamnă mare lucru. Adevărata dăruire începe atunci când, nemaiavând nimic de dat, ne oferim pe noi înşine printr-o vorbă bună, o mângâiere, sau o ascultare atentă a celuilalt. Dăruind aceasta, ne asemănăm cu Dumnezeu care este Iubire. Când credem că nu avem nimic de dăruit, înseamnă ca ne-am îndepărtat de Hristos care este sursă nesfârsită de bucurie. Dacă nu avem nimic de oferit, nu avem Crăciun!“, a spus Petre Preda, reprezentantul SC Arimex Comexim 2000 RL.
 
Precizăm că societatea Arimex Comexim 2000 SRL este cea care oferă hrană zilnică pacineților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și la Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecțioase Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii