Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

31 Dec, 2023 12:22 1679 Marime textSC Arimex Comexim 2000 SRL va oferi un meniu special de Revelion pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.

Meniu  Revelion Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Universitar C.F.R.    31.12.2023  + 01.01.2024

 

Cina Revelion:

Păstrav la cuptor, pe pat de legume mediteraneene, în sos de lămâie şi mujdei de usturoi,

Somon rondele rumenite în  tavă, în cuib de legume sotate (bracolli, cartofi, morcov şi porumb) si lămâie, Branza proaspata de vaci cu legume sotate (cartofi/conopida/morcovi)

Desert cina Revelion:

Suc de portocale, Suc natural din fructe exotice, Banane, Prăjitura cu fructe, Prăjitura cu cremă ciocolată şi vanilie, Croisant cu vanilie/ciocolata/şampanie, Cozonac cu nucă şi rahat, Ceai cu lămaie.

 

01.01.2024

Mic dejun;

Ceai cu lămâie, Salam de Sibiu, Prosciutto, Icre de crap cu ceapă, Caşcaval, Unt, Miere de salcâm, Urdă, Roşii cherry.

Supliment ora 10;

Biscuiţi populari, Lapte dulce, Iaurt natural, Budinca de vanilie.

Pranz:

Borş de somon cu orez şi smântână, Supă de pasăre cu fidea, Supă de pasăre cu legume dreasă, Supă de văcuţă a la grec, Ciorbă de legume cu oase garf afumate, Ciorba de purcel a la grec, Supă strecurată de legume.

Friptură de purcel la tavă în sos ostropel, stropită cu vin, cu garnitură de orez şi ciuperci. Vrăbioară de mânzat la cuptor în sos de roşii cu garnitură de orez şi legume, Rasol de Vrăbioară de mânzat rasol, cu garnitură de orez şi legume. Brânză proaspată de vaci cu garnitură de orez şi legume

Salata pranz:

Salată de varză albă cu morcovi, Salată de castraveţi muraţi, Salată de gogonele şi buchete de conopidă murată.

Desert  pranz:

Clementine, Banane, Mere, Mere coapte, Eugenia.

Cina:

Piftie tradiţională de purcel, Salată de boeuf, Piept de pui rumenit în cuptor, în cuib de Salată Stroganoff, Piept de pui la grătar şi cartofi la cuptor cu rozmarin.

Salata cina :

Salata de sfeclă roşie.

Desert cina:

Portocale, Cozonac cu cacao, nuca şi rahat, Napolitane cu lamaie/vanilie, Biscuiti cu crema de ciocolata, portocale, vanilie.

 

Bucatele vor fi binecuvantate de parohul capelei spitalului, preotul Cristea Gigi.

 

E vremea când ne gândim la anul care a trecut, la ce am făcut, şi bine şi

rău şi ce dorim să facem, ca bine, pentru anul ce urmează. Este vremea bilanţului, dar pentru noi creştinii, nu atât contează bilanţul câştigurilor sau pierderilor financiare, ci bilanţul smereniei, bunătăţii, milosteniei, al iubirii faţă de aproapele nostru.

 

In  anul care se înnoieste, să ne înnoim si noi. Să ne străduim să progresăm, să fim mai buni, mai iertători, să ajutăm mai mult, să ne întărim mai mult în credinţă, în rugăciune şi fapte bune. Să ne străduim să fim buni, să înmulţim binele şi bucuria! Să gândim frumos!

Să ne ajute Bunul Dumnezeu, ca timpul  care va să vină, să fie timpul mântuirii noastre, timpul creşterii in iubire şi întelepciune, în legătura noastră cu Dumnezeu şi în legătura noastră de binefacere, de ajutorare a semenilor. Să avem bucuria dezlegării de răutate, bucuria dezlegării de nelinişte, pentru că Dumnezeu miluieşte cu liniştea, Dumnezeu binecuvintează, Dumnezeu odihneşte. El este odihna sufletelor celor drepţi!Tuturor pacienţilor internaţi  le dorim însănătoşire grabnică şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu şi  Maica Domnului, să le tămăduiască sufletele şi trupurile.

Tuturor vă dorim ani mulţi şi binecuvântaţi cu rodire de fapte bune şi cu întărire de la Dumnezeu ca să putem trece prin toate necazurile, greutăţile şi ispitele zilelor ce vor urma, pentru că numai când suntem uniţi cu Dumnezeu putem fi puternici.

 

 

Să avem parte de un sfârșit de an binecuvântat iar Dumnezeu să ne aibă sub ocrotirea Lui în Anul Nou ce se apropie, cu nadejdea ca acesta să fie răstimp de apropiere față de El, de înțelegere între oameni și de pace în țară și în lume.

                                        La mulţi ani !

 Drăghici Vergil reprezentant SC Arimex Comexim 2000 SRL Citește și
Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii