Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“ „Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

ro

10 Dec, 2023 13:36 1293 Marime text

Ca în fiecare an, îndeosebi în perioada Sărbătorilor de iarnă, SC Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“ lansează un apel pentru toții constănțenii: ,,Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

Moș Crăciun a ajuns astăzi la Spitalul Județean Constanța cu daruri pentru copiii internați. Copii se vor bucura zilnic de prezenţa iubitoare a Moşului Crăciun, a spiriduşilor şi a elfilor, a oamenilor de zăpadă.

Moș Crăciun, înfățișat de Dan Cojocaru - renumitul şi mult îndrăgitul actor de la Căluţul de Mare-Teatrul pentru copii şi Tineret, Crăciuniță - Preda Crina-Georgiana, studentă la Universtea Ovidius, Spiridușa -Tudoran Ioana, elevă la Colegiul National Mircea cel Bătrân și Elfii Asociației „Suflete deschise” au poposit la toți copii internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, împărțind mângâieri, încurajări și aducând speranțe, zâmbete și bucurii.

Pentru a se convinge că Moș Crăciun este autentic, unii dintre micuți, l-au verificat, trăgându-l cu putere de barbă. Câta bucurie, ce râsete, ce amuzament a fost  după ce au constatat ca Moșul este autentic.

Fiecare copilaș a primit in dar figurine din ciocolată şi fructe. În plus, micuții au primit în dar, creioane și cărți colorate și desenând, vor află despre  Nașterea Pruncului Iisus și despre Magia Crăciunului.

„Sărbătoarea de Crăciun nu se referă doar la a primi cadouri, ci şi la a împărtăşi dragostea cu alţii. Iar a dărui timp şi lucruri materiale nu trebuie să se limiteze doar la aceste momente de sărbătoare, ci există posibilităţi nelimitate tot anul în care întreaga familie să se dăruiască, dăruind din ce au primit de la Dumnezeu

Este un moment delicat în viaţa noastră, în care avem nevoie să învaţam că sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult „a da” decât „a primi”, transmit reprezentanții Asociației „Suflete deschise”.

Toată viaţa Domnului Iisus Hristos pe pământ a fost dăruire de Sine pentru mântuirea oamenilor. Din acest motiv, sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos este mai ales sărbătoarea darurilor oferite atât copiilor, cât şi oamenilor săraci, bolnavi, bătrâni, întristaţi şi singuri. Însă, candela credintei, a milosteniei, a iubirii, trebuie menţinută aprinsă tot timpul şi nu numai ȋn preajma sărbătorilor.


De Crăciun, Mântuitorul ne-a dăruit din belşug bucuria Vieţii. Să ne deschidem cu totii inimile pentru a primi acest nepreţuit dar şi să devenim la rândul nostru izvoare de bucurie pentru aproapele nostru.

Vă invităm cu drag, să mergem în ieslea săracă, păgân sau creşțin, cu daruri, a şi magii, la Pruncul divin!”

Bucuria, dragostea şi  speranţa să vă însoţească de sfintele sărbători şi să ne aducă Domnul un An Nou, cu sănătate, cu pace, cu belşug şi spor în toate cele bune!

Colindătoare la ferestrele cerului, rugătoare pentru dumneavoastră,

Asociaţia „Suflete deschise” –Preda Crina-Georgiana



Citește și

Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii