Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun constănţenii despre petrecerea care a ocupat o stradă din municipiu!

ro

22 Oct, 2016 00:00 2199 Marime text
Liniştea a fost perturbată joi, pe strada Emil Gârleanu din Constanţa, după ce o familie de romi a confiscat drumul şi a extins petrecerea în mijlocul acestuia, spre disperarea vecinilor. Aşa cum arătam în ediţiile precedente ale ziarului ZIUA de Constanţa, petrecerea nu a rămas fără urmări, aşa că la faţa locului şi-au făcut apariţia şi poliţiştii, care au constatat că petrecăreţii nu aveau niciun drept să ocupe strada şi să restricţioneze traficul.
 
Printre măsurile luate se numără degajarea carosabilului, fiind aplicate şi sancţiuni pentru tulburarea liniştii publice. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pe numele organizatorului evenimentului, conform art. 339 din Codul Penal (împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, pedeapsa fiind de la trei luni la un an de închisoare sau amendă).
 
Reacţii au apărut şi în mediul online, pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa constănţenii lăsând mai multe comentarii la articolul „Constanţa: Nunta organizată în stradă s-a terminat cu «daruri» de la autorităţi“ şi „Constanţa: Nuntă în mijlocul străzii... stricată de poliţişti“. Iată câteva dintre mesajele postate de constănţeni:
„Doamne ce oameni... :)) Poliţia când trebuie să îşi facă treaba nu şi-o face. S-a găsit acum :)) Apropo, e un botez...“, a scris O.C. „Ba se pare că s-a băgat. Nu mi s-a părut OK. E un botez... nu e târziu... Mă rog...“, a scris şi A.R.
 
„Nu aveau voie să blocheze un spaţiu public fără autorizaţie. Poate în Punjab sau Bangladesh, dar în Europa, treptat, mai toată lumea trebuie să înveţe să fie civilizată“, a comentat P.T. „Dacă este vorba de civilizaţie... nu cred că aceasta constă doar într-un blocaj de stradă… şi apropo, la noi la musulmani… asta este tradiţie… cum voi tăiaţi porcul pe stradă...“, a răspuns I.D. „Foarte bine!!! Ceva amenzi?!??“, a scris G. C.Z. Un alt constănţean, A.T., a scris: „Cine are curaj să îi deranjeze pe ăştia? Nici Poliţia nu se bagă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii