Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la RAEDPP Constanţa! Sunt vizate locurile de joacă „Ţara Piticilor“. Ce intenţionează să facă regia (document)

ro

29 Apr, 2017 00:00 6662 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP) anunţă achiziţia prin cumpărare directă a serviciilor de supraveghere tehnică a echipamentelor de agrement din incinta parcului de distracţii „Ţara Piticilor“, în valoare estimată de 130.075,80 de lei.
 
Potrivit anunţului publicat de RAEDPP Constanţa, se va încheia un contract pe o durată de 12 luni. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 8.05.2017.
 
De asemenea, RAEDPP Constanţa a publicat caietul de sarcini privind activitatea de supraveghere a utilizării echipamentelor de agrement din incinta parcurilor de distracţie „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, „Ţara Piticilor“ de pe aleea Nalbei şi „Ţara Piticilor“ de pe bulevardul I.C. Brătianu, în vederea desfăşurării în deplină siguranţă a activităţilor de joacă.
 
Obiectul prezentului caiet de sarcini îl constituie descrierea realizării serviciilor de supraveghere tehnică în exploatare la echipamentele de agrement din incinta parcurilor de distracţii „Ţara Piticilor“ din cele trei puncte mai sus menţionate.
 
Parcul de distracţii „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie se întinde pe o suprafaţă de 25.813,6 mp, pe care sunt amplasate echipamente de agrement. Cel de pe aleea Nalbei are o suprafaţă de 670 mp, iar cel de pe bulevardul I.C. Brătianu - 961 mp.
 
Activităţile de supraveghere şi întreţinere a echipamentelor pentru agrement în scopul menţinerii acestora în parametrii tehnici de funcţionare se vor desfăşura în regim de zi, după un program stabilit de comun acord între beneficiar şi achizitor, mai exact 9.00 - 17.00 - programul de iarnă, 9.00 - 21.00 - programul de vară, schimbarea acestuia făcându-se odată cu trecerea de la ora de vară la ora de iarnă şi invers. Activitatea de întreţinere a jocurilor şi echipamentelor pentru agrement se va realiza conform procedurilor tehnice precizate în planurile tehnice ale fiecărui utilaj, ce vor fi puse la dispoziţia prestatorului de către achizitor.
 
Operaţiunile de întreţinere a elementelor de joacă se vor realiza cu menţinerea în stare de curăţenie şi igienă a acestora, fără să afecteze mediul înconjurător, fiind respectate de către prestator legislaţia europeană şi legislaţia românească cu privire la protecţia mediului. De asemenea, prestatorul va asigura minimum două posturi de supraveghere pentru locurile de joacă la „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcăriei, cu program de opt ore pe zi, şapte zile pe săptămână, şi un post de mecanic, care va avea un program de cinci zile pe săptămână, câte opt ore pe zi (responsabil cu activitatea de întreţinere a elementelor pentru terenurile de joacă din toate cele trei obiective: „Ţara Piticilor“ de pe aleea Nalbei, „Ţara Piticilor“ de pe bulevardul I.C. Brătianu şi „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie. Pe durata sezonului rece, programul de lucru al mecanicului şi al supraveghetorilor va fi cuprins între 9.00 şi 17.00.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta caietul de sarcini publicat de RAEDPP Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 29 Apr, 2017 10:44 Si noaptea cine pazeste? Astia.a au impresia ca hotii actioneaza cind au ei program de lucru.Gindit cu picioarele si bani aruncati in cine stie ce buzunar.