Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domeniul Regal Săvârşin se deschide publicului!

ro

02 May, 2024 15:00 557 Marime text
foto: Facebook/ Familia Regala a RomanieiDomeniul Regal Săvârşin se deschide publicului pe 1 iunie, când vor avea loc evenimente dedicate Zilei Copilului.

''Deschiderea domeniului la public va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024. În acea zi, în Satul Regal vor avea loc evenimente dedicate Zilei Copilului'', se arată joi pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.



Iată anunțul de pe pagina de socializare a Familiei Regale a României: 

Când se poate vizita Domeniul Regal Săvârșin?

Deschiderea domeniului la public va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024. În acea zi, la Satul Regal vor avea loc evenimente dedicate Zilei Copilului. Ele vor fi anunțate din vreme pe acest website.

Domeniul nu va fi deschis publicului în cursul lunii mai 2024. În această primăvară, în Parcul Regal se efectuează lucrări de anvergură în infrastructură (decolmatarea completă a lacului, refacerea șoselei de la Poarta de Sud, refacerea peluzei, punerea în funcțiune a irigației tuturor grădinilor și iluminatul electric al parcului). Aceste lucrări se vor încheia la finalul lunii mai 2024.

Programul de vizitare a Domeniului Regal Săvârșin între 1 iunie și 1 octombrie 2024:

Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri pot fi vizitate în fiecare săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

Parcul Regal poate fi vizitat numai cu înscriere prealabilă, fie la telefonul 0770 562 822, fie pe e-mail, la contact@savarsinregal.ro/ Vizitarea parcului se face numai în prezența unui ghid.

Vă rugăm urmăriți în fiecare lună site-ul Fundației Colecția Regală, Săvârșin Regal. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o săptămână la alta.- se arată în conținutul postării. 




Citește și:

Misha și Lidia Buble dau tonul distracției la Constanța, în această seară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii