Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranţi reţinuţi la frontiera cu Bulgaria

ro

17 Aug, 2012 15:29 1235 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reţinut două persoane care au intrat ilegal în România pe jos pe la frontiera verde din R. Bulgaria.

În data 17.08.2012, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov au acţionat pe raza localităţii Carvăn din judeţul Constanţa pentru reţinerea a două persoane de sex masculin care se deplasau în apropierea frontierei de stat cu R. Bulgaria comunicând într-o limbă străină.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că persoanele în cauză sunt un cetăţean iranian în vârstă de 23 ani, respectiv un cetăţean afgan în vârstă de 17 ani, care au traversat frontiera cu Bulgaria pe jos în mod ilegal.

Persoanele reţinute nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat faptul că intenţionau să ajungă într-un stat european.

Celor doi cetăţeni străini le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat", faptă prevăzută şi sancţionată de art. 70, alin. 1 din O.U.G. 105/2001.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii