Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascuşi în portbagajele unor maşini transportate pe o platformă (GALERIE FOTO)

ro

20 Oct, 2023 12:11 566 Marime text
Sursa galeriei foto: Poliția de FrontierăAscuşi în portbagajele unor maşini transportate pe o platformă, opt cetăţeni străini intenţionau să treacă illegal frontiera în Ungaria. 

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat 8 cetăţeni din Sri Lanka care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în porbagajele unor autoturisme transportate pe o platformă de către un ansamblu rutier la volanul căruia se afla un cetăţean român.

„În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean român, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și remorcă , ambele înmatriculate în România. Șoferul transporta 8 autoturisme pe o platformă pe ruta România- Italia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismelor transportate pe platformă, 8 cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, intrați legal în România în baza documentelor personale și a vizelor de muncă“ - au mai precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.


Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și: 

Captură de aproximativ 4 milioane de lei, la frontieră! Mii de bunuri suceptibile a fi contrafăcute, confiscate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii