Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masă cu bucate alese Arimex Comexim 2000 SRL nu a uitat de pacienți în noaptea dintre ani

ro

28 Dec, 2012 13:27 2145 Marime text

cantina_2.jpgMai sunt câteva zile până la Revelion, iar angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL, cea care oferă hrana zilnică pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, trudesc de zori la prepararea bucatelor alese, care vor fi servite pacienților în noaptea dintre ani. A devenit deja o tradiţie pe care Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, a format-o la fiecare sărbătoare mare din calendar.

Așadar, în noaptea de 31 decembrie, pacienții celor două unități sanitare - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, vor avea parte de o cină festivă, care va consta din frigărui cu salam de Sibiu, cașcaval, șuncă, măsline, ghiudem, file, bacon, medalion de porc la tavă în sos vânătoresc cu piure de cartofi, trunchi de pește la tavă, cartofi natur. La desert toată lumea va gusta din plăcintă de casă cu mere și dovleac, cozonac cu nucă, rahat și stafide, portocale și ceai cu lămâie.

În prima zi a anului, pacienții vor primi la micul dejun ceai cu lâmâie, unt, gem, șuncă presată, tartă cu unt și caviar, caș de vacă, brânză de vaci și brânză topită. La supliment, masa le va fi întregită de biscuiți, lapte dulce și iaurt natural. Pentru prânz, angajații Arimex Comexim 2000 SRL vor pregăti ciorbă de potroace, supă de pasăre de găaluște, friptură văcuță în sos de vin și piure cartofi, plachie de pește la tavă, cartofi natur, lămâie, friptură de pui în sos ostropel cu spaghete. La desert, toți pacienții vor servi cozonac cu nucă, cacao, stafide, tarte cu ananas și portocale. Și cina va fi una delicioasă piftie tradițional de purcel, mușchi a la Stefanie, salată de crudități, cartofi franțuzești cu brânza de vaci și ceai cu lămâie. La desert, pacienții vor servi biscuiți, mere coapte cu miere și stafide. Și ca bucatele să fie primite, preoții Cristea Gigi, Ștefan Mircea și Toma Petre le vor sfinți.

„Ne rugăm ca bunul Dumnezeu, să tămăduiască sufletele și trupurile, tuturor celor suferinzi, să le dăruiască pace sufletească și spor în toate cele bune. Urăm tuturor sărbători fericite, sănătate și fericiți multi ani! Mulțumim din nou sponsorilor noștri, Arhiepiscopia Tomisului, echipa Dobrogea, echipa Selgros, Metro și Unilever Food Solutions pentru sprijinul acordat", a declarat Petre Preda, administratorul societății Arimex Comexim 2000 SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii