Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 28 octombrie 2010

ro

28 Oct, 2010 11:31 1651 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

O zi destul de incarcata, mai ales in ce priveste activitatile casnice sau familiale. Apar lucruri de rezolvat sau cineva din familie are nevoie de sprijinul tau, astfel incat te vezi nevoit sa anulezi o serie de alte activitati pe care ti le-ai propus. De asemenea, astazi te preocupa foarte mult securitatea emotionala, dar si cea materiala, asa ca este momentul cel mai bun pentru a vedea ce anume lipseste din viata ta pentru a te simti pe deplin implinit. Din punct de vedere material, ai sansa de a te stabiliza, prin recuperarea unor bunuri sau a unor sume de bani, ori prin obtinerea unui ajutor.

Taur

Luna in Rac activeaza zona comunicarii si iti poate da emotii legate de unele relatii din viata ta. Pe de o parte, poti avea sentimentul unui blocaj la locul de munca. Lucrurile nu merg asa cum ai vrea, ai senzatia ca nu te poti face inteles sau ca ti-ai pierdut din autoritate. Pe de alta parte, in relatiile parteneriale sau de colaborare sunt lucruri de lamurit, asa ca simti nevoia sa initiezi niste discutii cu cartile pe fata. In concluzie, ziua de astazi este propice pentru clarificari, reconfigurari, reorganizari. Incearca sa nu iei decizii prin filtrul emotiilor, ci detaseaza-te putin de intreg contextul.

Gemeni

Luna in Rac activeaza zona finantelor si resurselor materiale, si probabil ca astazi vei gandi tot felul de strategii in sensul redresarii din acest punct de vedere. Faci calcule peste calcule, iti revizuiesti prioritatile, regandesti activitatile profesionale. Este posibil sa renunti la niste capricii sau placeri personale, pentru a investi intr-un proiect profesional. De asemenea, te poti gandi serios sa faci niste schimbari in stilul de lucru, in cadrul echipei de la locul de munca, sau chiar in ce priveste domeniul de activitate, mai ales daca ce ai in prezent acolo nu iti ofera satisfactiile dorite.

Rac

Luna se afla astazi in zodia ta, unde se simte ca la ea acasa. Asadar, pe de o parte, poti fi mai emotiv si mai sensibil decat de obicei, mai ales daca vestile despre sau de la familie nu sunt tocmai grozave, iar pe de alta parte, esti foarte intuitiv, creativ si imaginativ. Tocmai de aceea, astazi ar fi bine sa te ocupi de activitati creative sau de tot felul de lucruri care-ti fac placere si iti aduc bucurie. Este o zi axata pe sentimente si emotii, mai mult decat pe mental si logica. Unii nativi se pot reintalni cu iubiri din trecut, altii se afla in plina reconfigurare a unei relatii amoroase sau a relatiei cu copiii.

Leu

S-ar putea sa-ti pui mari semne de intrebare cu privire la unele relatii sau sa te indoiesti de informatiile si vestile care ajung la tine. Ai sentimentul ca ti se ascunde ceva, ca adevarul este trunchiat, iar asta te face destul de rezervat si te stimuleaza sa cercetezi mai atent pentru a afla adevaratele intentii ale celor din jur. Este un moment bun pentru retragere in sine si autoanaliza. Recomandarea mea pentru astazi este sa nu-ti incarci foarte mult programul, mai ales cu activitati solicitante din punct de vedere emotional, tocmai pentru a-ti ramane timp mai mult pentru tine. Familia poate avea un rol major in pastrarea echilibrului, asa ca e indicat sa asculti mai atent ce au cei dragi de spus.

Fecioara

Prezenta Lunii in Rac, in sfera prietenilor si aspiratiilor, vorbeste despre experiente intense si vesti emotionante, dar si despre reformularea unor proiecte si aspiratii. Este posibil ca astazi sa ai stari emotionale schimbatoare si trairi foarte intense, in urma impartasirilor facute de prieteni sau aflarii unor vesti de la sau despre acestia. Atentie, insa, unele persoane din anturajul apropiat tind sa te manipuleze, in incercarea de a obtine ceva de la tine, poate chiar bani, sau o pasuire, in cazul in care au ceva sa-ti returneze. Asadar, incearca sa sesizezi intentiile subtile care se ascund in spatele cuvintelor.

Balanta

Lucrurile sunt destul de amestecate pentru tine, mai ales in ce priveste segmentul carierei. Pe de o parte, pot exista temeri legate de desfasurarea unor activitati de la locul de munca, iar pe de alta parte, ai un fler extraordinar cand vine vorba despre oportunitati de castig si acumulare materiala. Cu alte cuvinte, daca reusesti sa renunti la frica, pesimism si nerabdare, rezultatele profesionale vor fi excelente si se vor reflecta si in portofel. Intr-un fel sau altul, astazi vei fi in ipostaza de a-ti asuma autoritatea si a-ti exprima cu convingere ideile.

Scorpion

Intuitia functioneaza excelent in cursul zilei de astazi. Iar cei mai senzitivi dintre Scorpioni, sau cei care pur si simplu sunt mai atenti la vocea interioara, pot avea adevarate premonitii si pot avea revelatii fabuloase. De altfel, iti recomand sa fii foarte atent la ce visezi in aceasta noapte, pentru ca e posibil sa primesti mesaje foarte utile, cu alte cuvinte, sa ai vise profetice. Pe de alta parte, ziua de astazi este excelenta pentru a visa cu ochii deschisi la unele dintre cele mai aprinse dorinte ale tale, sau pentru a incepe niste demersuri in sensul autocunoasterii si elevarii spirituale.

Sagetator

Prioritatea ta pe tot parcursul zilei de azi se pare ca este reprezentata de bani. Doresti sa stii cum stai, pe cine te poti baza, care sunt mijloacele pe care le ai la dispozitie si cum te poti folosi de ele. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, astfel ca norocul vine pe usa din dos, cand si de la cine te astepti mai putin. Tocmai de aceea, incearca sa renunti la asteptari si la...calcule. Fii deschis si gata sa primesti orice vine, chiar daca nu seamana cu ceva ce aveai deja in minte.

Capricorn

Ziua de astazi se anunta frumoasa in general, chiar daca este presarata cu multe emotii si vesti contradictorii. Insa satisfactia ta cea mai mare vine din faptul ca primesti recunoastere, esti apreciat, relatiile cu prietenii sunt armonioase. S-ar putea sa se iveasca ocazia de a depana amintiri cu un prieten, ceea ce te ajuta sa intelegi si sa accepti o serie de gesturi facute de acesta in trecut. Practic, e momentul sa renunti la niste resentimente, sa ierti ce e de iertat si sa lasi trecutul acolo unde ii e locul.

Varsator

Cand o usa se inchide, o alta se deschide. Acesta este mesajul astrelor pe tot parcursul zilei de maine. Asadar, oricate piedici ai intampina si oricate usi ar ramane inchise pentru tine, uita-te cu atentie in jur, pentru a vedea noile oportunitati. Acestea sunt in stransa legatura cu profesia, pozitia sociala, chiar vocatia. O sansa pe care nu ai vazut-o pana acum, un drum colateral, o relatie pe care nu ai valorificat-o sau o propunere mai veche pe care nu ai pus mare pret, poate insemna un punct de plecare pe un nou drum.

Pesti

Este posibil ca astazi sa traiesti niste experiente, pe cat de provocatoare si puternice, pe atat de utile. Acestea au legatura cu o relatie de iubire sau relatia cu copiii. Dar poate fi vorba si despre un proiect de care te-ai atasat foarte mult. De fapt, aceste experiente sunt niste consecinte ale trecutului. Poti avea sentimentul ca retraiesti ceva, ca te-ai mai intalnit cu aceste ipostaze. Se pot intoarce in viata ta oameni de care nu mai stiai nimic sau ajung la tine vesti despre ei. In tot cazul, fii atent la ce se intampla, incearca sa privesti imaginea de ansamblu, pentru a putea vedea de ce apar din nou aceste secvente de viata, ce ai de invatat si transformat acolo.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii