Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre face campanie pentru locuinţele container "Este primul proiect din judeţ al USL"

ro

11 Mar, 2011 02:17 1522 Marime text
mazare_containere_-_primari.jpgEdilul constănţean a continuat campania pentru modulele container destinate persoanelor care nu au un adăpost deasupra capului ieri, la şedinţa de semnare a protocolului de colaborare al Uniunii Social-Liberale.

Pe lângă semnarea propriu-zisă a protocolului de colaborare, Radu Mazăre i-a chemat ieri la Pavilion pe preşedinţii de la municipiu şi de la judeţ ai PSD, PNL şi PC, dar şi pe primarii din judeţ ai PSD şi ai PNL, pentru a-i pune în temă cu cel mai nou proiect al său, de suflet: realizarea unui cartier de locuinţe format din module tip container pentru cei care locuiesc în case revendicate şi pe care trebuie să le părăsească ori pentru cei care locuiesc în barăci sau chiar în stradă. Primarul i-a invitat pe cei care au fost prezenţi ieri la Pavilion, primari, viceprimari, şi nu numai, care sunt interesaţi de dezvoltarea unui asemenea proiect în localităţile pe care le conduc, la o întâlnire, astăzi, de la ora 12.00, la hotel Malibu din Mamaia, pentru a le da mai multe lămuriri şi explicaţii legate de proiect. "Vreau să le explic punctajele, cum se vor acorda aceste locuinţe, procedura exactă de licitaţie. Vreau ca acest proiect să fie primul de anvergură al Uniunii Social-Liberale de la nivelul judeţului nostru", a susţinut Mazăre, care a adăugat faptul că nu îi invită doar pe primarii pesedişti din judeţ ci şi pe colegii liberali deveniţi forţat prieteni. Despre pecişti nu s-a pus problema de invitaţie, pentru că PC-ul nu are la nivelul judeţului niciun primar.

Mazăre face "pagubă" la Malibu

Iniţial, Mazăre i-a chemat pe colegii săi la primărie, însă şi-a dat seama că la câţi primari are, fiind sarcină de partid, adică toţi vor trebui să vină să asiste la discuţie, îi va fi imposibil să îi adune pe toţi în biroul său. "Găsim o sală mai mare, mergem în sala mare a Prefecturii", a spus Mazăre. De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, i-a replicat că nu o să-i dea voie prefectul Claudiu Palaz să o folosească. "Atunci ne strângem la Malibu, o să închiriez o sală, va fi gratis, nu plătesc nimic, asta pentru ziarişti", a mai adăugat Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii