Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. RAJA Constanța Lipsă apă în zona de Est a orașului Năvodari!

ro

03 Jun, 2024 17:44 1009 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pe parcursul derulării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la nivelul rezervoarelor de înmagazinare a apei potabile din cadrul Stației de Pompare Leonciuc Năvodari au survenit dificultăți de ordin tehnic.

Pe parcursul derulării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la nivelul rezervoarelor de înmagazinare a apei potabile din cadrul Stației de Pompare Leonciuc Năvodari au survenit dificultăți de ordin tehnic, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

„De aceea, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a intervenției. Totodată, având în vedere diametrul mare al conductei și timpul necesar pentru intrarea în presiune, estimăm că reluarea furnizării apei se va face în jurul orei 24.00”, precizează sursa citată.


În acest timp, sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Macului, Eternității, Apusului, Locomotivei, Liniștei, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Sibioara, precum și cei de pe străzile adiacente din orașul Năvodari.

„Ne cerem scuze și mulțumim pentru înțelegere!”, a încheiat sursa citată.Citește și.
Avarie RAJA la Năvodari! A fost întreruptă furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii