Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre spune că le-a promis un viceprimar liberalilor... poate când era în Madagascar

ro

02 Nov, 2011 01:00 1320 Marime text
mazare-sigla.jpgSpunea deunăzi preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, că imediat după intrarea în USL liberalii ar mai fi scăzut în sondaje, dar că această alunecare este normală în condiţiile în care există şi un electorat taliban al partidului, care nu va accepta niciodată concubinajul alături de PSD. „PNL a scăzut în jur de 21% şi nu mă miră, pentru că intrarea în USL ne-a făcut să pierdem din electorat, dar ne-am asumat acest risc. Mă rog, după ce ne vom lămuri, vom mai avea de lucru să-i convingem pe cei care nu cred încă în USL că se pot întoarce către PNL. USL ştiu că are la Constanţa undeva la 63%", aprecia liderul liberal.

Acelaşi Dragomir anunţa că USL va merge cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu în postura de candidaţi la Primăria, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, dar că liberalii sunt pregătiţi să dea un viceprimar. „Vom avea un viceprimar şi un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, probabil vor fi şi desemnaţi. Discuţiile se vor purta din timp. Candidaţii pentru CL şi CJ vor fi oameni deosebiţi, vor fi oameni cu notorietate, unii poate mai noi în politică, dar oameni de nădejde, care vor şti să reprezinte interesele constănţenilor şi ale judeţului şi municipiului. Nu neapărat preşedinţii de filială municipală/judeţeană vor fi cap de listă la alegeri", aprecia Dragomir.

„Nu am discutat cu Dragomir despre viceprimar PNL"

Invitat la o emisiune radiofonică, preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a spus că el nu a discutat personal cu liberalii despre posturile pe care aceştia şi le doresc în administraţie după alegeri.

„Nu-mi amintesc să fi avut vreo discuţie cu Dragomir despre posturile de viceprimari. Dar eu sunt paşnic. Dacă va fi nevoie, vom înfiinţa un city manager, ceva... de viceprimar nu am discutat nimic. Sau poate am vorbit când eram eu în Madagascar... (n.r. şi râde, dându-şi ochii peste cap).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii