Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furată şi înlocuită în aceeaşi zi Hocus-pocus cu bariera de pe Traian

ro

01 Mar, 2011 00:00 1611 Marime text
traian_-_strada_traian_2.jpgDacă la primele ore ale dimineţii constănţenii circulau nestingheriţi pe strada Traian, bariera care interzicea accesul nemaifiind la locul obişnuit, spre după amiază, bariera a fost sudată la loc de către cei responsabili.

Pentru unii dintre constănţeni, care ignoră total pericolul legat de stabilitatea străzii Traian, a circula pe strada Traian în zona de acces restricţionat de autorităţile locale nu este nicio problemă, cu atât mai mult cu cât pentru îndrăzneala lor pot fi aspru sancţionaţi.
Ieri dimineaţă, unii şoferi au ignorat restricţia de circulaţie interzisă şi observând că nu mai există barieră pe strada Traian s-au văzut liberi să circule nestingheriţi. Am luat legătura cu toate autorităţile cu atribuţii în ridicarea restricţiei de circulaţie pe strada Traian şi am aflat că nimeni nu dispusese vreo măsură de reluare a circulaţiei în zonă. Se pare că de vină fuseseră hoţii, care au găsit o altă întrebuinţare pentru barieră: comercializarea. Astfel, autorităţile locale s-au văzut nevoite să facă rost de altă barieră. Nimeni însă nu a spus că într-adevăr bariera ar fi fost furată. "Nu s-a reluat circulaţia pe strada Traian. Cei certaţi cu legea au rupt bariera. Cei de la Confort Urban au spus că până la finalul zilei vor remedia problema. Am trimis un echipaj de la Poliţia Comunitară să-i sancţioneze pe cei care circulă în zonă. Circulaţia rămâne oprită", a susţinut viceprimarul Decebal Făgădău. Traian_-_Strada_Traian___.jpg
Şi reprezentanţii Poliţiei Rutiere au spus că circulaţia este în continuare închisă şi că nu au acces pe strada în cauză decât cei care locuiesc la blocurile din apropiere. Cât despre barieră, cei de la Rutieră au aceeaşi informaţie: că bariera s-a defectat, iar cei de la Confort Urban urmează a remedia defecţiunea până seara. Şeful Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Gigi Chiru, a spus că nu are cunoştinţă despre faptul că s-a decis ridicarea barierelor de pe strada Traian şi că această decizie aparţine Primăriei, prin SC SCIL Confort Urban. "Nu m-a înştiinţat nimeni despre acest lucru şi nu este nevoie de acordul meu în acest sens. Ancorajul străzii este tot expirat şi dacă cineva şi-a asumat această măsură, cred că se aventurează. Începerea lucrărilor pe această stradă nu înseamnă că strada este în siguranţă", a declarat Chiru.
Cert este că până la sfârşitul zilei bariera a apărut la loc, sudată ca nouă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 01 Mar, 2011 01:09 In fiecare zi se circula pe acolo, cel putin asta fac locatarii, aceasi care se plang.