Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:53 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nosce Group, contract cu DGASPC Constanța. Iată care este obiectul achiziției! (document)

ro

03 Sep, 2021 15:09 2114 Marime text
 
  • Nosce Group va furniza servicii pentru evenimente (organizare workshop-uri) pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii pentru evenimente (organizare workshop-uri) în cadrul proiectului ”Dizabilitatea nu este o barieră!” cod SMIS 131362  
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „servicii pentru evenimente (organizare workshop-uri) în cadrul proiectului ”Dizabilitatea nu este o barieră!” cod SMIS 131362 “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea de servicii pentru evenimente (organizare workshop-uri) în cadrul proiectului "Dizabilitatea nu este o barieră!" cod SMIS 131362  pentru  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  este Nosce Group.   
 
Atribuirea a avut loc în data de 06.08.2021.   
 
Descrierea contractului
 
 Contract de servicii pentru evenimente în cadrul proiectului ”Dizabilitatea nu este o barieră!” cod SMIS 131362. Proiectul “DIZABILITATEA NU ESTE O BARIERĂ”, cod SMIS 131362 este derulat de DGASPC Constanța, în calitate de Beneficiar, la sediul central din Constanța, str. Decebal, nr. 22. Conform cererii de finațare, anexa la contractul de finanţare nr. SE_9023/12.05.2020, activitățile propuse conform graficului de activități implică realizarea unor evenimente de tipul workshop-uri, pe 3 tematici diferite astfel:

1. ”Tranziția persoanelor adulte cu dizabilități de la serviciile rezidețiale din centrele de mare capacitate spre servicii alternative de tip Locuințe Protejate și Centru de zi”;

2. ”Modalități de acceptare a persoanelor adulte cu dizabilități din locuințele protejate la nivelul comunității”;

3. ”Evaluarea impactului produs de serviciile alternative de tip LP și CZ și măsuri de îmbunătățire a integrării comunitare a persoanelor adulte cu dizabilități”;

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 146355 lei.

Despre Nosce Group, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Craiova. 
  
Asociat unic și adminitrator este Stoica Georgiana. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi ale agenţiilor de publicitate.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 952.514 lei, profit net de 330.523 lei și un număr de 3 angajați.
 
Compania Nosce Group S.R.L. a încheiat 57 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.887.940,79 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Asociatia Biounivers Valisoara, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovara Culturii Traditionale Harghita, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Ministerul Dezvoltarii Regionale , Administratiei Publice si Fondurilor Europene.
 
Societate are un număr de 57 de contracte publice și 0 dosare în instanță. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii