Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, constănțeni! Parcarea de la Mega Image Tomis III va avea barieră

ro

19 Oct, 2021 00:00 3278 Marime text
  • Parcarea de la magazinul Mega Image Tomis III va avea barieră montată
  • Astfel, accesul în parcare va fi exclusiv pentru clienți
 
Primăria Constanța a eliberat un act de urbanism pentru Mega Image SRL, prin care vor fi făcute modificări la magazinul amplasat în zona Tomis III.
 
Mai precis, prin Certificatul de Urbanism nr. 3283 din data de 18 octombrie 2021, SC Mega Image SRL, prin Iulian Bădescu, a obținut undă verde pentru amplasare de bariere de acces auto în parcarea magazinului din Tomis III – pentru clienții spațiului comercial, cu condiția respectării reglementărilor urbanistice aprobate și legislația în vigoare.
 
Mega Image SRL, în datele Registrului Comerțului  
 
Înființată în anul 1994, firma are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 599.012.630 de lei, integral vărsat, este compus din 59.901.263 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mega Image SRL este controlată de asociatul unic Delhaize The Lion Nederland B.V., din Olanda. Persoane împuternicite sunt: Moga Mircea Marius, Vermunt Hadewych Henriette, Marc Maria Louis Henri Croonen. Mega Image SRL se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Se încheie fila de poveste a Restaurantului Albatros - Ciupercă. „Va fi primul Mega Image rotund din Constanța”


Un nou magazin Mega Image în municipiul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii