Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare închisă cu bariera în zona Palatului de Justiție din Constanța. Consilier local - „Stimați colegi din primărie, ne facem de râs!“ (galerie foto)

ro

18 Oct, 2021 17:29 3176 Marime text
Conducătorii auto care au avut nevoie astăzi să parcheze în zona Palatului de Justiție din Constanța au observat că parcarea din fața clădirii a fost închisă cu barieră și, cu toate că sunt amplasate panourile care permit taxarea prin SMS a celor care folosesc acele locuri de parcare nu poate avea acces oricine la acestea. 

Măsura ar fi fost luată pentru a le permite angajaților instanțelor de judecată și magistraților să folosească acele locuri de parcare. 

Consilierul local USR Cătălin Iacob a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care taxează Primăria Constanța pentru măsura luată de a bloca accesul pe strada din fața Palatului de Justiție din Constanța. 

„Primăria Constanța a blocat un drum pentru a se asigura că nimeni nu mai parchează pe locurile rezervate de o instituție publică. Ocuparea unui loc de  parcare de către alți utilizatori decât posesorii de abonamente nominale este interzisă și constituie contravenție. Când cineva ne ocupă locul de parcare sunăm la Poliția Locală, nu montăm bariere și blocăm circulația. Stimați colegi din primărie, ne facem de râs!“ - se arată în mesajul postat pe Facebook de Cătălin Iacob. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii