Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanțeanul supărat Bariera improvizată care bloca parțial accesul pe strada Mihai Eminescu a fost înlăturată. În locul ei au reapărut stâlpișorii

ro

13 Apr, 2024 11:21 544 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța






Un locuitor al Constanței sesizase acum câteva zile cotidianul ZIUA de Constanța despre o situație bizară pe strada Mihai Eminescu, colț cu strada Smârdan, în apropiere de Restaurant Zorile din municipiu, unde o barieră improvizată limita vădit accesul pietonilor și a bicicliștilor în zonă.
 
 
Aceeași persoană precizase că  sesizarea în cauză  mai fusese  făcută telefonic de nenumărate ori la dispeceratul poliției locale, chiar și la departamentul disciplinei in construcții, însă fără niciun răspuns/rezultat concret.
 
Redactorii noștri au contactat Primăria Constanța, iar în urma demersurilor edilii au remediat situația. Bariera a fost înlăturată, iar în termen de aproximativ două zile în locul barierei au revenit la locul lor stâlpișorii care se aflau înainte.
 
Citește și
O barieră improvizată sugrumă un copac pe strada Mihai Eminescu din Constanța! Accesul pentru populație, parțial blocat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii