Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini surprinse de camerele de supraveghere Un șofer de autobuz a spulberat o barieră de la trecerea la nivel cu o cale ferată (video)

ro

26 Oct, 2021 16:19 2338 Marime text

 
  • Astăzi, un șofer inconștient a spulberat barierele de la trecerea la nivel cu o cale ferată.
  • Momentul impactului a fost surprins de camerele de luat vederi.

Evenimentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina - Brazi, județul Prahova.


Iată informațiile transmise de CFR Infrastructura

Un nou caz de inconștiență a fost surprins astăzi, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina - Brazi, județul Prahova.

Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe un braț al barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor.

Imaginile au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto.

Reamintim participanților la trafic importanță respectării semnalizării la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece:

O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă!

O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor!

O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!



Imagini: CFR Infrastructura
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii