Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Lucrurile bune se întâmplă doar celor care ştiu să aştepte" Un vechi proverb japonez, motto-ul prefectului Palaz

ro

25 Oct, 2011 01:00 9472 Marime text
palaz-ClaudiuPalaz008.jpgPe site-ul personal al prefectului Claudiu Iorga Palaz, lansat zilele trecute, chiar de ziua reprezentantului Guvernului în teritoriu, putem remarca un motto pe care acesta a ţinut neapărat să-l posteze. „Lucrurile bune se întâmplă doar celor care ştiu să aştepte".

palazsait-tablou.jpgPotrivit celor declarate de prefectul Claudiu Iorga Palaz, acest proverb japonez este înrămat şi scris după grafica japoneză încă de pe vremea când era el subprefect. „Pe peretele din spatele biroului meu am înrămat acest proverb scris pe hârtie specială. Îl am de aproape zece ani. Cred în ceea ce spune acesta, că trebuie să avem răbdare pentru ca lucrurile pe care ni le dorim în viaţă să ni se întâmple", spune reprezentantul Guvernului în teritoriu.

palaz-capturapalaz.jpgCât despre site-ul personal, care a fost dat în folosinţă în ziua de naştere a prefectului, pe 22 octombrie, Palaz spune că prin intermediul acestuia îşi doreşte să aibă un contact mult mai bun cu constănţenii, care astfel pot citi informaţiile transmise de el direct şi fără ca acestea să fi trecut mai întâi prin anumite „filtre".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Burebista Rex Dacorum 25 Oct, 2011 20:45 Mai stai nitel, ca vine acum...:)