Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Claudiu Iorga Palaz, candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean Constanța reclamă o problemă cu panourile electorale

ro

10 May, 2024 10:14 528 Marime text
Campania electorală a început, iar candidații la alegerile din 9 iunie 2024 au început să lipească afișele electorale pe panourile special amenajate în municipiul Constanța.
 
Doar că acestea sunt subdimensionate ca număr și suprafață, după cum au reclamat candidatul la CJ din partea Alianței Dreapta Unită, Claudiu Iorga Palaz, cât și senatorul USR Remus Negoi. Ei reclamă faptul că pentru alegerile comasate, nu se poate organiza o campanie civilizată din cauza numărului mic de panouri din oraș.
 
„După cum știți, în seara asta (n.r. noaptea de 9 spre 10 mai) s-a dat startul campaniei electorale, iar instituțiile statului – Primăria și Instituția Prefectului – nu au pus la dispoziție un număr de panouri suficiente pentru desfășurarea civilizată a campaniei electorale, Alianța Dreapta Unită a pus trei afișe pe un singur panou, deoarece în acest loc trebuia să fie cinci panouri pentru a se putea organiza o campanie civilizată”, a transmis Claudiu Iorga Palaz, candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean Constanța.


 
„Bună seara! Oficial a început campania electorală. Suntem la unul dintre panourile electorale amplasate de primărie în municipiul Constanța. Pe lângă faptul că panourile sunt extrem de mici, numărul lor s-a redus la jumătate față de acum patru ani de zile. Cu alte cuvinte, primarul încalcă flagrant legea, nu pune panouri speciale pentru fiecare tip de alegeri. Aceste alegeri comasate pe care Nicu și Marcel le-au făcut, ar fi trebuit să pluseze numărul de panouri. Va trebui să ne descurcăm în felul acesta, să reușim să lipim afișe pe toate panourile electorale în municipiul Constanța. Sperăm să putem să acoperim tot orașul, dar bineînțeles vom face toate demersurile ca numărul de panouri să fie suplimentate”, a declarat senatorul USR Remus Negoi.

Citește și

Cine va asigura panourile pentru afișajul electoral din municipiul Constanța?
 
Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar: 21240009
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii