Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

ro

20 Mar, 2024 12:10 860 Marime text
Alianța Dreapta Unită Constanța formată din USR, Forța Dreptei și PMP, a decis echipa de candidați pentru județul Constanța la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, este candidatul din partea Alianței Dreapta Unită în cursa electorală pentru Primăria Constanța. 

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 

La rândul său, președintele Forța Dreptei, filiala Constanța, deputatul Bogdan Bola a precizat pentru ZIUA de Constanța că „decizia cu privire la candidații ADU a fost luată la nivel național și o respectă".

Bola a menționat că atât el cât și echipa sa în va susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța, deoarece „este nevoie de o schimbare la Constanța, pentru a pune capăt înfrățirii dintre PNL și PSD".

În ceea ce-l privește, deputatul va candida atât pe lista pentru Consiliul Local Municipal, cât și pe lista de la Consiliu Județean la alegerile din 9 iunie.

Totodată, Bola a menționat că Forța Civică are la nivelul județului cel puțin 15 candidați care vor intra în competiția electorală și care în opinia acestuia au șanse să câștige.


Citește și:

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii