Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

ro

20 Mar, 2024 10:09 849 Marime text


Alianța Dreapta Unită Constanța formată din USR, Forța Dreptei și PMP, a decis echipa de candidați pentru județul Constanța la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, este candidatul din partea Alianței Dreapta Unită în cursa electorală pentru Primăria Constanța. 

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 

Dreapta Unită reprezintă angajamentul USR - Forța Dreptei - PMP pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR-SOS.

 „De mai bine de 30 de ani, PSD a decis tot ce a contat în orașul nostru, și anume: interesele personale ale celor care au condus și conduc acest partid. De trei ani, li s-a alăturat și PNL-ul, cu un primar care a menținut PSD la putere și pentru care a contat doar să satisfacă interesele rechinilor imobiliari și să-și bată joc de oraș. Pentru noi, toți constănțenii contează, pentru noi modernizarea și orientarea orașului pentru investiții în viitorul copiilor noștri sunt esențiale.” - a precizat Stelian Ion. 

“Patru ani de incompetență au transformat județul Constanța în județul-reper pentru cea mai proastă administrație, cele mai mari rateuri în atragerea fondurilor europene, cele mai nereușite proiecte. Un exemplu de cum să ai cele mai multe ștate de plată pe numele rudelor, prietenilor și prietenilor-prietenilor, în timp ce rezultatele “admirabile” se traduc prin inexistenta investițiilor. 
Sunt convins că lecția trăita în acești ani de constănțenii care au sperat în lupii salvatori a fost una dură și am convingerea că orgoliul de constănțeni nu ne lasă să se mai repete o greșeală atât de catastrofală, cum a fost actuala conducere a CJC”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

Citește și: 

Oficial!Alianța Dreptei Unite s-a constituit legal! ÎCCJ a anulat decizia BEC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii