Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, reabilitează aleile din Parcul Central

ro

01 Jun, 2024 16:24 1315 Marime text
  • Achiziția s-a efectuat pe 31 mai 2024, iar valoarea achiziției este de 402.468,67 lei

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, un contract pentru lucrări suplimentare de turnare beton amprentat pentru aleile din Parcul Central.

Achiziția s-a efectuat pe 31 mai 2024, iar valoarea achiziției este de 402.468,67 lei. Firma câștigătoare este Alsar Pro Construct SRL.
 

Despre Alsar Pro Construct SRL

 
Potrivit termene.ro, Alsar Pro Construct SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu, strada Transilvaniei nr. 135 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 

Alsar Pro Construct SRL îl are ca asociat unic pe Cosmin Alexandru Duță, iar administrator este Dumitra Duță. Numele celor doi se regăsesc în aceeași formulă și în Kmy & Cos Trading SRL.
 
Potrivit termene.ro, firma a câștigat, prin negociere directă, 20 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Grădina, Primăria Mihail Kogălniceanu și Primăria Târgușor.

În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 541.899 lei și un profit de 197.384 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii