Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Octavian Radu, Camelia Sucu si Alin Burcea dau Testul de Afacereza

ro

30 Sep, 2009 21:04 1194 Marime text

Joi, 1 octombrie, The Money Channel relansează Testul de Afacereză cu o ediţie specială în care concurează Octavian Radu, Camelia Şucu şi Alin Burcea. Emisiunea va fi prezentată de Sorin Freciu şi este avanpremiera noului sezon al concursului pe teme economice.

Începând cu ora 22, invitaţii lui Sorin Freciu vor demonstra ce înseamnă să fii vorbitor nativ de afacereză. Telespectatorii The Money Channel şi candidaţii la concurs au astfel ocazia să înveţe secretele afacerezei chiar de la jucătorii din business.

"Am luat în ultimul an "meditaţii la afacereză", uitându-mă la Money Channel şi sper să obţin mai multe puncte decât anul trecut", spune Octavian Radu, Preşedinte RTC Holding şi participant la ediţia specială din sezonul anterior.

Din această toamnă, Quiz Show-ul continuă să ofere concurenţilor şansa de a câştiga premii în bani, dar şi obiecte, câştigătorul Marii Finale fiind răsplătit cu un autoturism. În noul sezon, prezentatorii concursului vor fi Florin Cepraga şi Daniela Cebotari, Daniela fiind câştigătoare a patru ediţii ale Testului de Afacereză şi, în prezent, corespondent al postului de business la Bursa de Valori Bucureşti.

Testul de Afacereză constă în întrebări şi răspunsuri fulger, în contratimp. Se întrec trei concurenţi, iar cel care obţine cele mai multe puncte câştigă Ediţia Zilei şi se califică pentru Ediţia Săptămânii, care se desfăşoară în fiecare joi, timp de 9 săptămâni. Premiul este de 1.000 lei pentru căştigătorul fiecărei ediţii. Câştigătorii săptămânii vor primi câte un smart phone şi se vor califica pentru semifinalele din cea de-a zecea săptămână. Fiecare finalist al celor trei ediţii desfăşurate în cea de-a zecea săptămână va pleca acasă cu câte un laptop şi se va califica automat în lupta pentru marele premiu din finală: un autoturism.

Cei care doresc să se înscrie la concurs pot lua "meditaţii la afacereză" urmărind programele The Money Channel sau citind aricolele Business Standard şi Money.ro. Mai mult, cei care citesc Business Standard in fiecare zi vor putea acumula puncte din paginile ziarului. Concurenţii cu cel mai mare număr de puncte acumulate din ziar pornesc cu un avans în concursul televizat.

Pentru a participa la Testul de Afacereză candidaţii trebuie să se înregistreze pe www.afacereza.ro şi, într-o primă etapă, să răspundă corect la trei întrebări cu specific economic. Cei care au răspuns corect vor fi invitaţi la sediul The Money Channel unde va avea loc selecţia finală. În fiecare zi de luni, în Business Standard vor fi publicate "legitimaţiile de afacereză", pe baza cărora este permisă participarea la preselecţia emisiunii.

Testul de Afacereză se va difuza în fiecare săptămână, de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere intră pe www.afacereza.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii