Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai saraci decat marii castigatori ai loteriei britanice, Oasis canta la World Stage!

ro

04 Mar, 2010 13:32 1473 Marime text

mtv.jpgFratii Liam si Noel Gallagher, doi dintre membrii trupei Oasis care vin vineri, 5 martie, la MTV World Stage pe Wembley Arena din Marea Britanie, de la ora 00.00, au scazut in topul celor mai bogati britanici si asta din cauza unui cuplu divortat care a castigat la loteria britanica!

Cea mai mare loterie din Marea Britanie i-a urcat pe locul 980 in topul celor mai bogati oameni din tara pe Nigel Page si Justine Laycock care au castigat fabuloasa suma de 56 de milioane de lire sterline, detronandu-i astfel pe fratii Liam si Noel, titreaza site-ul thesun.co.uk. Dupa ce au lansat hituri ca "Wonderwall" si "Don't look back in anger", cei mai cunoscuti membri ai trupei Oasis, au fost detronati de cei doi soti care au in acest moment cu 4 milioane de lire mai mult decat acestia. Castigul de la loterie i-a facut pe Nigel Page si Justine Laycock sa intreaca pana veniturile fostului sot al Madonnei, Guy Ritchie.

Trupa britanica ce a castigat patru premii MTV Europe Music Awards si care a fost nominalizata de trei ori la premiile Grammy vine pe scena MTV World Stage din Wembley Arena, Mariea Britanie, vineri, de la ora 00.00!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii