Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotarari de consiliu care acopera fapte penale

ro

31 Oct, 2011 19:18 1022 Marime text

La Medgidia, in sedinta de Consiliu Local din 27 octombrie, s-au adoptat doua hotarari care acopera fapte penale. Hotararea de aprobare a executiei bugetare acopera gaura de 9,4 miliarde produsa bugetului local de administratia Iordache-Ganea.

Doamna consilier Camelia Plesca, din partea PDL a atras atentia asupra acestui lucru inca de acum doua luni, dar cei doi nu au dorit sa recunoasca paguba produsa. Ca urmare, doamna cosilier a sesizat ANAF Constanta si in urma controlului efectuat i-a determinat pe cei din primarie sa faca inregistrarile contabile in acord cu legea.

Hotararea prin care doi tineri au primit terenuri la legea 15, renunta la terenul dobandit, este de fapt incercarea de a acoperi falsurile pe care domnul Iordache le-a savarsit in momentul in care a dat aceste terenuri clientelei PNListe din Medgidia. Aceste falsuri au fost aduse la cunostinta Politiei locale in momentul in care au fost savarsite. Desi i s-au cerut explicatii domnului Daogaru Vasile, comandant al Politiei locale, acesta nu a reactionat.

In aceeasi sedinta domnul Iordache a anuntat ca sambata si duminica se vor face probe la instalatiile de incalzire centrala si de luni Medgidia va avea caldura. Probe nu s-au facut! Vom avea oare caldura de luni?

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii