Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul constănţean Constantin CHIRILĂ participat în data de 28 martie 2012 la deschiderea oficială a ,,Lunii Plantării Arborilor”

ro

29 Mar, 2012 17:04 1104 Marime text

Parlamentul României
Camera Deputaţilor
Cabinet Parlamentar al Deputatului Partidului Democrat- Liberal Constantin Chirilă

Comunicat de Presă

Deputatul constănţean Constantin CHIRILĂ, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor a participat în data de 28 martie 2012 la deschiderea oficială a ,,Lunii Plantării Arborilor” în cadrul Campaniei de Împăduriri Primavara 2012.

La eveniment au mai participat şi deputatul Adrian Rădulescu, preşedintele Comisiei parlamentare de agricultură, Tabugan Ion vicepreşedintele aceleiaşi comisii, deputatul Tinel Gheorghe, Cristian Apostol secretar de stat în Ministerul Mediului şi Padurilor, Valerian Solovastru directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor, Dan-Cornel Baranga prefectul judeţului Ilfov şi Dumitru Vasile viceprimarul Comunei Snagov. Locul de desfăşurare al acţiunii de plantare a arborilor a fost şantierul de împădurire Gruica din cadrul Ocolului Silvic Snagov.

Astfel se urmareşte promovarea asigurării integrităţii şi extinderea suprafeţelor acoperite cu padure, obiective prioritare în regenerarea zonelor în care masa lemnoasă a fost recoltată.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii