Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul constanţean Dumitrache Ileana Cristina sprijină tinerii

ro

23 Mar, 2011 16:44 978 Marime text

În perioada 13 - 27 februarie, liceul Teoretic „Ovidius" a găzduit finalele etapei judeţene a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet, fete şi băieţi, nivel liceal, competiţie organizată de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa.

Locul I a fost obţinut de Grupul Şcolar Industrial Energetic din Cernavodă, coordonaţi de profesorul Adriana Gheorghe. Campionii vor reprezenta judeţul Constanţa la faza de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Focşani. Sedinta tehnica este programata pentru joi 17.03.2011 ora 18 . Competitia propriu-zisa incepe vineri 18.03. si se va termina duminica 20.03.

Deputatul de Cernavodă Dumitrache Ileana Cristina este şi de această dată alături de tineri sprijinindu-i prin asigurarea transportului la competiţie şi a unei mese în ziua plecării.

Cristina Dumitrache a declarat: "În primul rând doresc să-i felicit pe tinerii campioni pentru rezultatele obţinute la nivel judeţean şi le urez mult succes şi mai departe. Mă bucur că am ocazia să fiu alături de ei şi sunt convinsă că vor reprezenta cu succes Cernavodă la această competiţie."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii