Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Iernii 2016 închide Ţara Piticilor şi deschide...Tărâmul magic al Crăciunului

ro

16 Nov, 2016 12:42 2552 Marime text
Un eveniment-concept în premieră în România, special gândit pentru copii (părinţii şi bunicii sunt şi ei invitaţi) vine la Constanţa în luna decembrie!!! De la începutul lunii şi până pe 30 decembrie, Ţara Piticilor va deveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat aşa cum se cuvine, cu personaje din poveşti vechi şi noi, aparţinând copilăriilor tuturor generaţiilor. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.           
În atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice. Îi vor scrie scrisori Moşului, vor deveni bucătari, actori, dansatori, jurnalişti la Gazeta Moşului, vor învăţa să deseneze, să se comporte potrivit Codului Bunelor Maniere, să scrie şi să citească poveşti, să facă jucării şi multe altele. În plus, vor fi încântați de spectacolele de pe scena special amenajată.
 
Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi. Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse şi dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor.
           
În decembrie, toată Constanţa se va muta în Tărâmul Magic al Crăciunului! Timp de o lună, Ţara Piticilor va deveni centrul artistic, cultural şi spiritual activ al Constanţei, în cadrul acestui spectaculos eveniment-concept.
           
Pe această cale, organizatorii cer scuze publicului care vizitează în mod normal Ţara Piticilor. Accesul în acest spaţiu a fost interzis începând cu data de 14 noiembrie a.c., deoarece este nevoie de minimum două săptămâni pentru transformarea sa totală în tărâmul de vis şi magie al Crăciunului.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare, şi vă promitem că nu veţi regreta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii