Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend-ul Reducerilor şi concerte la Maritimo!

ro

14 Jan, 2016 15:31 1354 Marime text
Nu puteţi rata, nici în acest weekend, o plimbare la Maritimo Shopping Center! Motivele pentru care trebuie să includeţi Maritimo pe lista dvs de weekend - reducerile şi distracţia - nu pot fi, pur şi simplu, trecute cu vederea! 

Aşadar, reprezentanţii centrului comercial anunţă că acest final de săptămână este dedicat, în totalitate, reducerilor! Toate brandurile importante găzduite în spaţiul binecunoscut îşi aşteaptă clienţii cu surprize extrem de plăcute, reducerile începând de la 20% şi mergând până la… 80%! Indiferent ce doriţi să vă cumpăraţi, găsiţi la Maritimo Shopping Center, căci reducerile nu fac diferenţa. Fie că aveţi nevoie de haine, pantofi, accesorii de iarnă, jucării, gadget-uri, telefoane, tablet, laptop-uri etc., toate se găsesc, la preţuri mult scăzute, în Maritimo!

           Şi, pentru că atmosfera de sărbătoare de după… Sărbători trebuie animată cum se cuvine, reprezentanţii Maritimo v-am pregătit două supersurprize muzicale, care nu fac rabat nici la preţ şi nici la calitate! Cu ocazia Weekend-ului Reducerilor, Maritimo îi are ca invitaţi pe Connect-R (sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 18.00) şi, o zi mai târziu (duminică, 17 ianuarie, de la ora 18.00) pe Ruby, pe care o puteţi asculta începând cu aceeaşi oră, care vor fi protagoniştii a două mega concerte, ce vor include toate superhiturile artiştilor. Intrarea este gratuită şi sunt aşteptaţi toţi constănţenii care vor să-şi petreacă serile de sâmbătă şi duminică, într-un mod dinamic, pe acordurile muzicii de bună calitate.
           
​Vă aşteptăm cu drag!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii