Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi firma Geocor Trade Imp-Exp SRL (document)

ro

25 Oct, 2016 16:37 2247 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Universitatea „Ovidius” din Constanţa a atribuit un contract intitulat „acord cadru furnizare «Legume Fructe şi produse conexe»”, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
 
Au fost primite două oferte, iar câştigătoare a fost declarată, pentru suma de  60,839.1 RON fără TVA, firma Geocor Trade Imp-Exp SRL, cu sediul în Constanţa.
 
Geocor Trade Imp-Exp SRL funcționează din 2001 și are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al cărnii și al produselor din carne. Cu un capital social vărsat de 5.025,00 de lei, firma este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. În aprilie, în firmă erau asociați Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, și Corina Nedelcu.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, în prezent, firma are doi asociați: persoana fizică Cristian Leonard Nedelcu și persoana juridică Commsecure Limited.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii