Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Averea şefului Biroului Financiar al Electrocentrale Constanţa, Silvia Bătrînu (document)

ro

29 Jan, 2016 00:00 1915 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Biroului Financiar, Silvia Bătrînu.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, Silvia Bătrînu are o casă de locuit de 174 mp, dobândită în anul 2014. Şeful Biroului Financiar al CET Constanţa deţine două automobile: un Peugeot 206, fabricat în anul 2005, şi o Skoda Octavia, fabricată în anul 2008.
 
Silvia Bătrînu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. Pe de altă parte, nu are datorii către instituţii bancare, dar nici conturi sau depozite bancare. În anul fiscal 2014, Silvia Bătrînu a câştigat 42.415 lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 22.940 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că şeful Biroului Financiar nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Biroului Financiar, Silvia Bătrînu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii