Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videanu stie ceva de un puci in PSD

ro

03 Oct, 2009 14:20 1393 Marime text

Prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu a susţinut că ar fi primit informaţii despre "un puci" în PSD pus la cale de unii membri care ar fi vrut, cu o seară înainte de congres, să-l schimbe pe Mircea Geoană cu Adrian Năstase drept candidat la alegerile prezidenţiale.

"Am primit informaţii despre un puci în PSD prin care se intenţiona schimbarea candidatului PSD la funcţia de şef al statului. Din păcate, pentru Adrian Năstase, nu pentru noi, susţinătorii lui Adrian Năstase au fost mai puţin numeroşi decât cei ai lui Geoană", a afirmat Videanu, transmite corespondentul NewsIn, preluat de realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • golea 03 Oct, 2009 14:24 Nu.Nu cei de la PNL.Este o actiune de dezinformare pentru a destabiliza situatia si a induce confuzie in randul electoratului. Pana acum asa au castigat. De acum incolo nu stim daca o sa le mai mearga.Poate nu.
  • surmelis argentina pusa 03 Oct, 2009 11:33 Cine l-a informat pe d-l Videanu , unii din PNL, care umbla cu supravegherea clandestina, prin satelit si cu aparate cu termoviziune ?