Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemele de securitate ale mai multor societăți, verificate de polițiști. Ce sancțiuni s-au aplicat

ro

03 Dec, 2017 20:10 1194 Marime text
Aproape 400 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști, în urma acțiunilor desfășurate, în ultima săptămână, în domeniul verificării sistemelor de securitate. În perioada 22-28 noiembrie a.c, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au efectuat, la nivel național, 436 de acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate. 

Activitățile au vizat 2.629 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 391 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 281.775 lei. De asemenea, au constatat 5 infracțiuni, fapte pentru comiterea cărora sunt cercetate 15 persoane.                                              

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii