Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi Simona Halep și Adrian Ungur își fac mâine debutul la Roland Garros

ro

21 May, 2016 18:34 1786 Marime text
Tenismena constănţeană Simona Halep, numărul 6 mondial, va disputa, mâine, primul său meci din cadrul ediției 2016 a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, împotriva japonezei Nao Hibino (21 ani), ocupanta locul 70 WTA.
 
Partida dintre Halep și Hibino va fi ultima care va avea loc pe arena "Suzanne Lenglen" de la Roland Garros și va începe după încheierea meciurilor Radu Albot (Republica Moldova) - Benoit Paire (Franța), Vitalia Diatcenko (Rusia) - Lucie Safarova (Cehia) și Milos Raonic (Canada) - Janko Tipsarevic (Serbia).
 
Tot mâine își va face debutul la turneul parizian și Adrian Ungur (31 ani, locul 204 ATP), singurul tenisman român de pe tabloul principal al probei de simplu masculin, care îl va întâlni pe olandezul Igor Sijsling, începând de la ora 12,00, în primul joc de pe terenul numărul 17 de la Roland Garros.
 
La turneul din capitala Franței mai participă alte patru jucătoare române, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea, ultima venită din calificări, care vor debuta pe tabloul de simplu în următoarele zile, potrivit agerpres.ro.
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii