Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep își sărbătorește astăzi ziua de naștere. „Simt că mai am încă mult de dat pe terenul de tenis“

ro

27 Sep, 2022 09:29 3250 Marime text

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep își sărbătorește astăzi ziua de naștere, fostul număr unu mondial împlinind 31 de ani.

Aflată actualmente pe locul 9 în clasamentul mondial, Simona (câștigătoare a două turnee de Grand Slam, la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) nu va mai evolua până la finele anului, în urma unei operații pe care a suferit-o la nas.

Am avut probleme cu nasul, mai ales în perioada verii, cât am fost în Washington. Mi-a fost greu să respir, iar în timpul nopții situația se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema era cu ajutorul operației. Doctorul Daniel Popescu a profitat de această ocazie și mi-a făcut și o intervenție estetică. Nu știu cât de lungă va fi recuperarea. În momentul de față, doar la ea mă gândesc. Oricum, e limpede că nu voi mai putea juca în acest an în niciun turneu. Sezonul 2022, un an interesant, plin de evenimente, este încheiat pentru mine. Ne vedem pe teren în 2023. Simt că mai am încă mult de dat pe terenul de tenis și obiective de atins, a fost mesajul Simona Halep.


Jucătoarea din Constanța a mărturisit că, în luna februarie a acestuian, a fost foarte aproape de a pune capăt carierei din tenis!
 

Nu credeam că am suficientă putere să revin în top 10, a menționat Simona.


Tot în acest an, jucătoarea din Constanța a făcut și o schimbare majoră în viață, ea și Toni Iuruc divorțând, la mai puțin de un an de când deveniseră soț și soție, pe 15 septembrie 2021, la Mamaia.  

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii