Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Năstase „servește“ în afaceri la Constanța! Fostul mare sportiv a fondat Trofeele de Tenis Ilie Năstase SRL

ro

18 Jul, 2022 00:00 3223 Marime text

 
  • În 1973, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a fost primul lider în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis profesioniști în era Open. 
 
În baza cererii nr. 94013 din data de 16 iunie a.c. şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată, conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societății Trofeele de Tenis Ilie Năstase SRL.
 
Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, iar domeniul principal de activitate este „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“, ceea ce constituie și activitatea principală a firmei. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, capitalul social - 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale - 20 a câte 10 lei fiecare.
 
Fondator și administrator este fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, cu domiciliul în municipiul Constanța. Anunțul înființării firmei a fost publicat în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, cu numărul 2918 din data de 11 iulie 2022.
 
Conform Oficiului Național al Registrului Comerțului, consultat duminică, 17 iulie, Ilie Năstase este asociat unic al societății, având cota de participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%. Mandatul de administrator este pe 50 de ani.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de Confidas.ro, platformă consultată la data de 17 iulie 2022, Ilie Năstase apare în Trofeele de Tenis Ilie Năstase SRL, cu sediul în Constanţa, în Minerva Galeriile Comerciale SA (administrator), cu sediul social în Bucureşti, în Aurelius Împăratul Romanilor SA (administrator), cu sediul social în Bucureşti, în Avantaj Car Limousine Transport SRL (asociat, administrator) cu sediul social în Bucureşti și în Unicorn Buzz SRL (asociat), cu sediul social în Cluj.          
         
Ilie Năstase a mai figurat în alte patru firme, în prezent radiate, respectiv: Ilie Nastase Tenis Academy SA, Gravitas International SRL, Sport Media Management SRL și Master Consulting SRL.
 
Născut la Bucureşti, Ilie Năstase va împlini 76 de ani marți, 19 iulie. Acesta a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai anilor 70, clasat şi pe locul întâi mondial. Pe 23 august 1973, a fost dat publicității primul clasament mondial al jucătorilor de tenis profesioniști în era Open, iar primul lider ATP a fost Ilie Năstase. El a stat pe primul loc 40 de săptămâni, până pe 2 iunie 1974. Ilie Năstase a fost declarat cel mai bun jucător din lume pe anul 1973, fiind distins pentru aceasta, la New York, în 1974, cu „Racheta de aur“.
 
O adevărată figură a tenisului, „Nasty“ şi-a trecut în palmares 58 de titluri la simplu, printre care la loc de cinste stau US Open 1972, Roland Garros 1973, dar şi Turneul Campionilor, în anii 1971, 1972, 1973 şi 1975. Printre succesele de top de la dublu se numără cele din turneele de la Wimbledon (1973), Roland Garros (1970) şi US Open (1975). A evoluat, timp de 18 ani, şi pentru echipa de Cupa Davis a României, făcând un cuplu celebru cu Ion Ţiriac. Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat la gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
1 februarie - 47 de ani de când Ilie Năstase a fost distins, la New York, cu Racheta de Aur. Cel mai bun jucător al anului 1973!
 
Firma Aurelius Împăratul Romanilor solicită autorizaţie de mediu pentru restaurantul din 23 August, judeţul Constanţa. Un administrator este Ilie Năstase
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii