Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Tânăra jucătoare Coco Gauff s-a calificat în finala de la Roland Garros

ro

04 Jun, 2022 08:24 1072 Marime text
foto unsplash

Tânăra jucătoare americană Coco Gauff (18 ani), care va disputa sâmbătă finala probei de simplu feminin de la Roland Garros, împotriva polonezei Iga Swiatek, numărul unu mondial, a reuşit să se califice şi în finala de dublu a turneului de Mare Şlem din capitala Franţei, alături de compatrioata sa Jessica Pegula.

Vineri, în penultimul act, Gauff şi Pegula, favoritele nr.8, au dispus în două seturi, 6-4, 7-6 (7/4), de compatrioatele lor Madison Keys şi Taylor Townsend.

Ele vor avea ca adversare în finala programată duminică jucătoarele franceze Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic, care au dispus la rândul lor, cu 2-6, 6-4, 6-2, de cuplul compus din letona Jelena Ostapenko şi ucraineanca Liudmila Kicenok.

Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic au reînceput să joace împreună la dublu în acest sezon. Ele au reuşit să acceadă după şase ani în finala Grand Slam-ului parizian, pe care l-au câştigat în 2016.

În finala de dublu masculin de la Roland Garros, care va avea loc sâmbătă, se vor înfrunta perechile Ivan Dodig/Austin Krajicek (Croaţia/SUA) - Marcelo Arevalo/Jean-Julien Rojer (El Salvador/Olanda/Nr.12)

sursa - Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii