Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se distribuie Pagini Aurii Constanţa 2011-2012

ro

26 Oct, 2011 16:30 2019 Marime text

Liderul pieţei de ghiduri clasificate din România lansează astăzi o nouă ediţie a ghidului Pagini Aurii Constanţa, ce conţine informaţii actualizate despre mai mult de 9.800 de firme locale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate.

Pentru a fi în ton cu preferinţele utilizatorilor, începând cu acest an, ghidurile Pagini Aurii conţin cupoane de reduceri - o metodă utilă pentru ca utilizatorii să beneficieze de cele mai avantajoase promoţii locale, oferite de unele companii listate. De asemenea, acestea ghidurile cuprind ca secţiune separată Cartea de Telefon Pagini Albe - registrul oficial al abonaţilor Romtelecom, persoane fizice, juridice şi instituţii din judeţul Constanţa.

Locuitorilor judeţului Constanţa li se vor distribui binecunoscutul ghid în mod GRATUIT, în oraşele Constanţa, Mangalia, Hârşova, Medgidia, Cernavodă, prin curieri profesionişti direct la uşa cât mai multor persoane dar şi prin centrele locale de presă din Medgidia şi Cernavodă. Astfel ghidurile vor fi la îndemâna oricui şi cât mai multe persoane vor putea beneficia de cele mai utile informaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii