Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Dark Knights 2024 la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO)

ro

03 Feb, 2024 09:08 772 Marime text
Sursă foto: Facebook/CNMAIC
 
  • În cadrul galei ce a avut loc în data de 29 ianuarie, organizată de asociația Dark Knights, din Constanța, au fost acordate burse de merit mai multor sportivi și elevi din diferite domenii de activitate.

În cadrul galei ce a avut loc în data de 29 ianuarie, organizată de asociația Dark Knights, din Constanța, au fost acordate burse de merit mai multor sportivi și elevi din diferite domenii de activitate, transmite Colegiul Național Militar „Alexandu Ioan Cuza” Constanța (CNMAIC).

Printre aceștia s-au numărat și doi elevi ai CNMAIC, elevii plutonier Teodor - Petruț Ilie și Iustin - Cosmin Croitoru, însoțiți de directorul colegiului, prof.dr. Adrian Ilie.
Bursele acordate elevilor militari reprezintă un prilej de a-i susține, dar și o recunoștință a meritelor acestora și o mulțumire pentru drumul pe care l-au ales în carieră, acela de a-și servi patria.

Gala a avut scopul de a prezenta principalele realizări ale asociației Dark Knights în anul precedent, de a acorda burse, de a aduce mulțumiri tuturor celor implicați și, de asemenea, de a invita personalități ce încadrează funcții de conducere din diferite ministere, pentru a oferi prilejul celor tineri să interacționeze cu aceștia și de a le oferi oportunitatea să descopere diferite perspective, pentru dezvoltarea profesională, dar și personală. 

„CNMAIC aduce sincere mulțumiri și felicitări colegului nostru, caporal clasa a doua Iulian Buirencu, membru al asociației Dark Knights, precum și asociației, pentru implicarea și eforturile permanente în sprijinul oferit comunității!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Elevii CNMAIC, într-o acțiune de prevenție a consumului de substanțe interzise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii